Skip to content

Wanden

Een wand wordt niet meer enkel geplaatst een scheiding tussen lokalen te bekomen. Akoestische, esthetische en brandwerende eigenschappen gaan mee bepalen welke wandtype de beste oplossing zal bieden. Scheidings- en voorzetwanden plaatsen we veel met gipskarton (de gekende gyproc wandjes), deze bestaan in allerlei oplossingen. Ook systeem- en glazen wanden vinden steeds meer hun intrek in kantoor en productieruimtes. Brandwerende eisen winnen ook steeds meer belang in hedendaagse bouwprojecten.

U kan op ons rekenen om mee de juiste wand te bepalen.

Vaste wanden
Gipskartonwanden

Met gyproc kunnen we verschillende systemen, comfortoplossingen voorstellen in functie van:

  • Brandwerendheid
  • Akoestiek
  • Isolatie
  • Renovatie

Meer info:

Akoestisch
wandoplossing

In aanvulling op akoestische plafond kunnen met akoestische wandpanelen de meest uitdagende projecten aan qua geluid. Een uitgebreide reeks kleuren en verschillende structuurafwerkingen zorgen voor een perfect passende oplossing.

Meer info:

Modulaire
wanden

Of het nu gaat om luxueuze realisaties, klassieke kantoren of industriële ruimtes, onze scheidingswanden blijven altijd gemakkelijk te monteren EN te demontren. Bovendien passen ze volledig in de architecturale vormgeving en structurele eisen van ieder project.

Meer info:

Brandwerende
oplossingen

Hiermee bouwen we mee aan een passieve brandbescherming van gebouwen. Dit is gebaseerd op het beschermen van de draagstructuren en opdeling in RF compartimenten.
Deze passieve brandbescherming vereist na plaatsing geen onderhoud en blijft zijn rol steeds vervullen.

Meer info: