V.L. Projects is een vooraanstaand bedrijf in de afwerkingssector.

Het afwerkingsbedrijf kende zijn geboortejaar in 2008 en had toen al 20 jaar expertise in zijn rugzak. Vader Johan Van Laere kende de stiel. Zijn zoon Wim Van Laere was net zijn loopbaan gestart en had de ambitie te ondernemen. Samen zetten ze V.L. Projects bvba op de kaart. In 2018 stapt ook de jongste zoon Maarten Van Laere in de zaak en trokken ze een senior werfleider aan om de continue groei verder te ondersteunen. Met vier werfleiders behartigen we middelgrote tot grote projecten.

Al 10 jaar kan V.L. Projects mooie resultaten neerleggen. Dit steeds met kwaliteit en klanttevredenheid in het achterhoofd, de basis van ons bedrijf. Als familiebedrijf dragen we dan ook deze waarden nog steeds uit.
Als gespecialiseerde partner in het leveren en plaatsen wanden en plafonds staan wij ook garant voor een professionele samenwerking met elk andere betrokken leverancier bij het project.

Wij wensen te onderscheiden door maatwerk, en een brede kijk op het totaal project. Een goede verstandhouding met zowel de klant als alle professionele partners beogen wij bij elk project. V.L. Projects heeft zich hierin reeds bewezen als betrouwbare partner.

Sinds vele jaren behoren we tot het gerenommeerde GYPROC PRO TEAM en zijn we actief lid van BEWAP en de Confederatie Bouw. Het opvolgen van de evoluties in de sector en bijscholing kwalificeert ons maatwerk en uitmuntende afwerkingsgraad.